Contact

F.S.Andela

Agrarysk ark en assistinsje

Belarus tractoren en landbouwmachines

Contact


F.S.Andela

Walperterwei 47 III

8731 CD Wommels

Tel: 0618960853

Mail: contact@fsandela.nl

Web: www.fsandela.nl

KVK nr. 50146726

BTW nr. NL 00145.1814 B35

IBAN: NL35RABO 01140.19.142

Over ons:


F.S.Andela is een jong mechanisatie bedrijf  gevestigd in het Friese Wommels en is vooral gericht op het Onderhouden, reparen, verkopen en verhuren van agrarische machines en tractoren.

 

De agrarische machineverhuur van F.S.Andela is een groeiende tak van het bedrijf. Het bedrijf is voorddurend op zoek naar machines waar op dat moment op agrarische bedrijven (tijdelijk ) behoefte naar is. Voor de beschikbare verhuurmachines kunt u kijken bij "Verhuur"

 

F.S.Andela levert tractoren en machines voor alle voorkomende werkzaamheden op agrarische bedrijven. F.S.Andela levert tractoren van het wereldmerk Belarus. Belarus produceert tractoren in veel verschillende uitvoeringen, van wieltrekker tot rupstrekker maar ook bosbouwmachines en tuintrekkers. Belarus produceert landbouwtractoren van 35 tot over de 350 pk in verschillende uitvoeringen. Ook worden alle mogelijke landbouwmachines geleverd waaronder hooibouwmachines van  het merk Krone en Eurocomp voermengwagens.

 

Mocht u vragen hebben over de producten of diensten van het bedrijf, neem dan gerust contact op met F.S.Andela.


belarus kopen, belarus te koop. belarus tractor, belarus trekker, echte trekker, goedkope trekker, lowbudget trekker. goedkope tractor, goedkoopste tractor, goedkope trekker, sterkste trekker, sterkste tractor